top of page
OM OSS
Vi finner menneskene med "drive", kompetanse og lidenskap

Vi tror på at det er den menneskelig drivkraft – ”The Human Drive” – som skaper vekst og verdier for våre kunder. Vi vet at de beste organisasjonene evner å omsette idéer til konkrete oppgaver og få de løst i dag. Det er derfor de når sine mål. Vår misjon er å finne de rette kandidatene for våre kunder og hjelpe dem til å bli den beste utgaven av seg selv.

Vi bruker all vår erfaring og kunnskap til å sette oss så godt inn i våre kunders forretningsstrategi som mulig. Vi er nysgjerrige på ny teknologi og anvendelse av denne i alle sammenhenger og søker alltid etter smartere måter å gjøre vår egen business på. Vi er ikke redde for å stille spørsmål og gir oss ikke før vi får svar. Vi er ikke for alle og nøler ikke med å si ifra hvis vi ikke er de rette til å hjelpe.

I en stadig mer digitalisert verden er det å ha de rette menneskene på rett plass i et velfungerende team avgjørende. Dette er den eneste varige fordelen en virksomhet har.
TEAM

Tilsammen har partnerne i HumanDrive nesten 100 års erfaring som vi gjerne deler med våre kunder. Vi har alle hatt lederroller slik at vi selv har kjent på kroppen mange av de daglige utfordringene ledere må hanskes med. Vår bransjekunnskap er nokså bred med inngående kjennskap til bank og finans, teknologi og IT. Vi har jobbet internasjonalt og for store multinasjonale selskaper så vel som for små oppstartsselskaper. Vi har hatt senior roller innen finans, salg og markedsføring, forretningsutvikling og strategi. Vi har gründet solgt og kjøpt selskaper, vært med på refinansieringer, omstruktureringer og iscenesatt vekststrategier.

Det er kombinasjon av personlig ledererfaring og bransjekunnskap som gjør oss istand til å virkelig forstå våre kunders behov.

  • LinkedIn Social Icon
Knut Aulund
Partner

Knuts styrke er å operasjonalisere strategi, tydeliggjøre kritisk kompetanse og gjennomføre ved riktig sammensetning av kompetanse. Han har internasjonal toppledererfaring og har bistått mange bedriftseiere og virksomhetsledere med å finne og engasjere gode kandidater som utvikler og gjennomfører.

 

Knut er siviløkonom (Master Of Business & Economics) med spesialisering i International Management og Petroleums-økonomi.

  • LinkedIn Social Icon
Cathinka Nielsen
Partner

Cathinka har sin spiss-kompetanse innen executive search / selection, leder-utvelgelse med 360 analyser, teamsammensetning, karriereveiledning og endringsprosesser. Hun har høyere teknisk/økonomisk utdannelse supplert med organisasjonspsykologi. Cathinka har ledererfaring fra internasjonale selskaper med særlig erfaring fra organisasjonsutvikling og endringsledelse fra et analogt til digitalt marked.

bottom of page